Kuori ja raasta perunat isoon kulhoon. Ripottele päälle suola ja sekoita. Anna seistä 15 minuuttia, jotta perunoista lähtee nestettä. Tee sillä välin sitruskreemi sekoittamalla kaikki ainekset keskenään kulhossa. Nosta kreemi kylmään odottamaan.
Lämmitä uuni 220 asteeseen. Laita perunaraaste siivilään ja painele sitä käsin, jotta ylimääräinen neste valuu pois. Sekoita perunaraaste ja rypsiöljy hapankaaliin ja levitä raaste leivinpaperin päälle uunipellille tasaiseksi kerrokseksi. Nosta uuniin ja paahda noin 30 minuuttia tai kunnes rösti on rapeaa ja saanut kevyen värin.
Röstin paistuessa valmista sienet. Puhdista ne ja leikkaa isoimmat niistä tarvittaessa suupalan kokoisiksi paloiksi. Paista sienet voin ja rypsiöljyn sekoituksessa, mausta suolalla ja mustapippurilla ja kääntele puolet hienonnetusta persiljasta sienten sekaan.
Kun rösti on tullut uunista, levitä sienet sen pintaan ja koristele lopulla persiljalla. Tarjoa sitruskreemi röstin kanssa tai pursota sitä röstin pintaan. Nauti rösti heti lämpimänä.