- Kuori punajuuret ja leikkaa niistä pieniä kuutioita. Keitä punajuuria kiehuvassa vedessä noin 15-20 minuuttia. Jäähdytä.
- Tee sillä välin kastike. Sekoita pienessä kulhossa omenaviinietikka, sokeri, öljy ja suola.
- Leikkaa suolakurkut kuutioiksi ja irrota granaattiomenasta siemenet.
- Sekoita jäähtyneiden punajuurien joukkoon kastike. Tämän jälkeen sekoita joukkoon myös karpalo-omenahapankaali ja suolakurkut.
- Koristele annos granaattiomenan siemenillä.
Tämä rosolli syntyy makeista punajuurista, suolakurkusta ja Rasilaisen karpalo-omenahapankaalista. Kaiken sitoo yhteen raikas vinegretti. Kermaisuutta kaipaavat voivat sekoittaa rosollin joukkoon hieman ranskankermaa. Tarjoa rosollia kinkun kaverina joulupöydässä.
Voit korvata karpalo-omenahapankaalin myös tavallisella Rasilaisen hapankaalilla.