Leikkaa lohi neljään annospalaan. Suolaa palat. Valmista bulgur (tai muu haluamasi lisuke) pakkauksen ohjeen mukaan ja pidä se lämpimänä.
Kuumenna pieni tilkka öljyä pannussa. Paista kaksi lohifilettä molemmin puolin ruskeiksi. Älä huoli vielä tässä vaiheessa kypsyydestä vaan rapean pinnan paistamisesta. Nosta sivuun ja paista toiset kaksi filettä samaan tapaan.
Kun nämä ovat valmiita, asettele kaksi jo paistettua filettä pannuun niin että kaikkien neljän palan väliin jää pieni rako. Kaada kerma ja vesi pannuun, lisää myös karkea Dijon-sinappi. Sekoita varovasti ja anna liemen kiehua minuutin ajan. Lisää pannuun lohien ympärille hapankaali ja pinaatin lehdet. Anna kastikkeen porista ja pehmentää pinaattia noin 1 minuutin ajan.
Nosta pannu liedeltä. Tarkista lohen kypsyys yhden palan paksuimmasta kohdasta. Kalan pitäisi lohjeta ja se saa jäädä keskeltä aavistuksen roosaksi. Jos lohi kaipaa vielä hetken kypsyäkseen, nosta pannu takaisin liedelle ja keitä 30 sekuntia. kerrallaan, kunnes lohi on toivotun kypsyistä.
Tarjoa lohi ja kermainen valloittava hapankaalikastike bulgurin kera.