Banh mi -hot dogit

- À la Vegeviettelys -

Ainekset

  • 6 hot dog -sämpylää
  • 400 g maustamatonta tofua
  • rypsiöljyä paistamiseen
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 1 dl hoisin-kastiketta
  • 1 ½ dl paksua maustamatonta kasvipohjaista gurttia
  • ½ dl maustamatonta vegaanista majoneesia
  • 2 rkl sriracha-chilikastiketta
  • 1 prk (350g/170g) Rasilainen Porkkana-fenkolipikkeliä
  • 6 lehteä jääsalaattia
  • 1 punainen chili
  • 1 ruukku korianteria

Ohjeet

Sekoita gurtti, majoneesi ja chilikastike. Viipaloi chili.

Leikkaa tofu noin 1 cm:n viipaleiksi. Kuivaa viipaleet talouspaperiin tai puhtaaseen keittiöliinaan. Kuumenna öljy pannulla, paista tofuviipaleet rapeapintaisiksi. Lisää soijakastike, sitten Hoisinkastike. Jatka paistamista vielä muutama minuutti, kunnes kastike hieman karamellisoituu tofuviipaleiden pintaan.

Paahda tai lämmitä hot dog -sämpylät. Sivele sämpylät chilikastikkeella. Lisää täytteeksi salaatinlehtiä, paistettuja tofuviipaleita, porkkana-fenkolipikkeliä, chiliä ja korianteria. Nauti heti.

© Copyright - Rasilainen