Buddha bowl hapankaalilla

- À la Jouni Toivanen -

Ainekset neljälle

  • 4 dl keitettyä kvinoaa
  • 2 kpl luomukananmunia
  • 4 dl keitettyjä kikherneitä
  • 1 rasia Rasilaisen kurkuma-inkiväärihapankaalia
  • 1 rasia parsakaalisilmusalaattia
  • 1 avokado
  • 1 kpl marinoitua tofua (Jalotofu)
  • 4 kpl retiisejä
  • 1/2 kurkku
  • 8 kpl kirsikkatomaatteja
  • 1 kpl punainen chili
  • 1 ruukullinen korianteria
  • 3 rkl paahdettuja seesaminsiemeniä
  • 2 rkl soijaa
  • 2 rkl miriniä
  • 3 rkl oliiviöljyä

Ohjeet

Huuhtele ja keitä kvinoa paketin ohjeen mukaan. Keitä kananmunia 7,5 minuuttia, kuori ja halkaise ne. Huuhtele kikherneet. Leikkaa avokado ja tofu suupaloiksi. Viipaloi retiisi, kurkku ja tomaatit. Hienonna chili ja korianteri. Sekoita soija, mirin, seesaminsiemenet ja oliiviöljy kastikkeeksi. Kokoa kulhot niin että kvinoa on pohjalla ja muut ainekset segmentteinä kvinoan päällä. Viimeistele kastikkeella.

© Copyright - Rasilainen