Hapankaali-pulled pork -hampurilaiset

Ainekset

Sämpylät

  • 1 tl suolaa
  • 1 rkl sokeria
  • ½ pss kuivahiivaa
  • 6-7 dl sämpyläjauhoja
  • ½ dl juoksevaa margariinia

Täyte

  • 200 g pulled pork -aineksia
  • 1 rkl sinappia
  • 100 g crème fraichea
  • ¾ dl juustoraastetta
  • ananasviipaleita
  • salaattia
  • 1 dl Rasilaisen hapankaalia

Ohjeet

Valmista sämpylät

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, sekoita kuivahiiva osaan jauhoista. Lisää jauhoja vähitellen ja loppuvaiheessa margariini. Kohota lämpimässä paikassa noin 30 minuuttia.

Pyöritä taikina sämpylöiksi. Tästä määrästä saa noin 5-6 isohkoa sämpylää. Kohota vielä liinan alla 30 minuuttia. Paista 225 asteessa 12–15 minuuttia.

Valmista pulled pork

Paista liha pannulla lämpimäksi, lisää sinappi, crème fraiche ja juustoraaste ja sekoita. Ananasviipaleet voi myös paistaa pannulla.  Täytä halkaistut sämpylät pulled porkilla, salaatilla, ananaksella ja hapankaalilla. Nauti!

 

© Copyright - Rasilainen