Hapankaaliperunasalaatti

Ainekset kuudelle

  • 250 g kuutioituja kypsiä perunoita
  • 100 g etikkakurkkukuutioita
  • 100 g tuorekurkkukuutioita
  • 70 g purjorenkaita
  • 150 g Rasilaisen valkosipulihapankaalia hyvin valutettuna

Kastike

  • 1 dl kermaviiliä
  • 2 rkl sinappia
  • 1 tl balsami viinietikkaa
  • 2 tl rakuunaa
  • 1 tl yrttisuolaa
  • 1 tl mustapippurirouhetta

Ohjeet

Leikkaa valutettu hapankaali leikkuulaudalla pienemmäksi. Yhdistä kaikki ainekset kastikkeen aineksia lukuun ottamatta keskenään.

Sekoita kermaviiliin kaikki kastikeainekset. Lisää kastikeainekset salaattiin ja sekoita. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua. Voit lisätä salaatin koristeeksi oliiveja ja muutaman tuoreen rakuunan lehden tai tarjota sellaisenaan.

© Copyright - Rasilainen