Hapankaalitortillat

Ainekset (täyte kuuteen tortillaan)

  • 2 rkl öljyä
  • 280 g naudan tai possun ulkofilee suikaleita
  • 4 rkl soijakastiketta
  • ½ tl mustapippurirouhetta
  • 140 g sipulisuikaleita
  • 120 g paprikasuikaleita
  • 200 g Rasilaisen valkosipulihapankaalia valutettuna
  • 200 g ananasmurskaa
  • 1 rkl kuivattua oreganoa
  • 8 rkl Barbeque kastiketta (esimerkiksi Uncle Bens)
  • 6 rkl smetanaa tai kermaviiliä tortilloita

Ohjeet

Paista fileesuikaleet kypsiksi ja mausta. Paista kasvikset ja sipuli napakoiksi. Lisää pannulle hapankaaliseos, paista edelleen ja lisää lopuksi valutettu ananasmurska ja oregano.

Levitä tortilloille barbeque –kastike. Täytä tortillat yhdistetyllä lihakasvisseoksella. Kun haluat lisämakua, levitä lusikallinen smetanaa kullekin tortillalle täytteen päälle ennen rullaamista.

Kääri kuumat tortillat (katso lämmitysohjeet pakkauksen kyljestä) ja tarjoile ne heti, esimerkiksi vihersalaatin kera. Voit myös valmistaa ne ennen tarjoilua laittamalla täyte kylmille tortilloille ja lämmittämällä ne mikrossa ennen tarjoilua. Varo kuitenkin, etteivät tortillat sitkisty.

© Copyright - Rasilainen