Hapiskimchi-munakas

- À la Serko Rantanen -

Ainekset

  • ½ rs hapiskimchiä
  • 1 punainen paprika
  • 1 sipuli
  • 2 kananmunaa
  • 1 dl kermaa
  • 1 dl raastettua parmesaania
  • muutama lehtipersiljan oksa
  • suolaa
  • pippuria
  • ruohosipulia

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli. Pilko paprika pieniksi kuutioiksi. Kuullota paprika ja sipuli kevyellä lämmöllä. Sekoita joukkoon hapiskimchi. Sekoita kananmunat, kerma ja juusto kulhossa. Mausta ja lisää hienonnettu persilja. Kaada seos pannulle tasaisesti. Kypsennä munakasta kansi päällä kevyellä lämmöllä 10–15 min kunnes kananmuna on kypsynyt. Nosta munakas varovasti lautaselle ja koristele ruohosipulilla ja tilkalla oliiviöljyä.

© Copyright - Rasilainen