Hapiskimchi-nyhtökaurapata

Ainekset 4-5:lle

  • 150 g punaista paprikaa kuutioituna
  • 300 g Rasilaisen Hapiskimchiä
  • 240 g nyhtökaura nudea
  • 2 rkl kasvisfondia
  • 5 dl vettä
  • 0,5 tl rouhittua mustapippuria
  • 0,5 tl suolaa
  • 125 g mascarpone-juustoa (laktoositonta) tai vegaanista tuorejuustoa
  • 1 dl hienonnettua persiljaa
  • öljyä

Ohjeet

Hienonna nyhtökaura tasakokoiseksi.

Kuumenna tilkka öljyä paistokasarissa, lisää paprikat, kääntele 2 minuuttia. Lisää Hapiskimchi, kääntele 3 minuuttia. Lisää nyhtökaura, kääntele hetki. Lisää fondi, vesi, pippuri sekä suola. Keitä hiljalleen kannen alla noin 10 minuuttia. Lisää juustoa, sekoita, anna kuumentua. Viimeistele persiljalla. Tarkista maku.

Tarjoa esim. uusien perunoiden ja parsa- ja kukkakaalin kera.

Resepti: Anne Kiuru

 

© Copyright - Rasilainen