Hapiskimchi-rapukakut

- À la Serko Rantanen -

Ainekset 4:lle

  • 400 g tuoreita, kuorittuja katkarapuja
  • 1 kevätsipuli
  • 1 solo valkosipuli
  • 1 kananmuna
  • 2 rkl riisijauhoa
  • 150 g Hapiskimchiä hienonnettuna
  • muutama korianterin oksa hienonnettuna
  • 1 tl kalakastiketta
  • 1 tl sitrussoijaa
  • ½ sitruunan mehu
  • noin 1 dl pankojauhoja paneroimiseen
  • öljyä paistamiseen

Ohjeet

Valuta ravut ja hienonna ne veitsellä. Hienonna myös sipulit. Sekoita kaikki ainekset ja anna maustua peitettynä ainakin 1 h.

Tee massasta kahdella lusikalla kakkuja pankojauhon kautta suoraan kuumaan paistinpannuun. Paina niitä kevyesti ja paista molemmin puolin pari minuuttia.

Tarjoile rapukakut Sweet chili-kastikkeen, tuoreiden yrttien ja vaikkapa vihersalaatin kera.

© Copyright - Rasilainen