Vuohenjuustosalaatti Hapiskimchillä

- À la Serko Rantanen -

Ainekset

  • 2 kpl porkkanaa
  • 1 lehtisalaatti
  • 1 tammenlehväsalaatti
  • 2 rapeaa sydänsalaattia
  • 150 g Hapiskimchiä
  • 400 g kovaa vuohenjuustoa
  • muutama tuore vadelma
  • 1 rkl kapriksia valutettuna
  • 2 rkl paahdettuja pinjansiemeniä
  • 2 persiljan oksaa
  • 2 rkl balsamicosiirappia

Ohjeet

Leikkaa vuohenjuusto kiekoiksi ja paista ne tilkassa öljyä. Kuori ja leikkaa porkkanat ohuiksi lastuiksi esimerkiksi kuorimaveitsellä. Pese ja revi salaatit ja asettele ne lautaselle. Lisää annokseen Hapiskimchiä ja porkkanalastut. Asettele päälle vielä paistetut vuohenjuustot. Koristele vadelmilla, kapriksilla, pinjansiemenillä ja persiljalla. Viimeistele salaatti balsamicosiirapilla.

© Copyright - Rasilainen