Makkaramix Hapiskimchi-perunasalaatilla

- À la Serko Rantanen -

Ainekset 4:lle

Hapiskimchiperunasalaatti

  • 8 isoa keitettyä perunaa
  • 2 kpl keitettyjä kananmunia
  • 2 rkl kapriksia valutettuna
  • ½ dl pikkelöityä punasipulia
  • 150 g Hapiskimchiä
  • ½ dl majoneesia
  • 1 rkl makeaa sinappia
  • 1 tl vaaleaa etikkaa
  • 2 rkl hienonnettua ruohosipulia
  • muutama lehtipersiljan oksa
  • suolaa
  • mustapippuria

Pikkelöity punasipuli

  • 2 punasipulia
  • 1 rkl valkoviinietikka
  • 2 rkl sokeria
  • 2 rkl vettä

Erilaisia makkaroita, kuten:

  • 200 g raaka chorizoa
  • 200 g bratwurstia
  • 200 g Huberin huilua

Ohjeet

Pikkelöity punasipuli

Kuori ja halkaise punasipulit. Leikkaa sipulit sen jälkeen ohuiksi ”veneiksi”.
Kiehauta vesi, sokeri ja valkoviinietikka ja kaada pikkelöintiliemi sipulien päälle. Anna pikkelin jäähtyä ja maustua muutama tunti ennen käyttöä.

Hapiskimchiperunasalaatti

Kuutioi perunat ja kananmunat. Sekoita kaikki perunasalaatin ainekset ja anna niiden maustua kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Makkarat

Paista kaikki makkarat joko uunissa, pannulla tai grillissä. Chorizo tulee pannulla kaikkein parhaimmaksi 😊.

© Copyright - Rasilainen