Kasvistacot paprika-Hapiskimchisalsalla

- À la Serko Rantanen -

Ainekset 4:lle

  • 1 punainen paprika
  • 2 tomaattia
  • 150 g Hapiskimchiä
  • ½ limen mehu ja kuori
  • 2 paksoita
  • 1 rs herkkusieniä
  • 1 kevätsipuli
  • ½ dl kypsiä mustapapuja
  • ½ dl marinoituja punasipuleita
  • ½ dl aurinkokuivattuja tomaatteja
  • suolaa
  • mustapippuria
  • noin 100 g fetajuustoa
  • 16 kpl maissitacoja

Ohjeet

Leikkaa paprika kuutioiksi ja kuullota kevyesti. Ota paprikat sivuun ja lisää kuutioidut tomaatit. Leikkaa Hapiskimchi vähän pienemmäksi ja sekoita joukkoon. Mausta limellä ja tarvittaessa suolalla.

Pilko paksoi ja sienet. Hienonna kevätsipuli. Paista paksoi ja sienet pannulla tilkassa öljyä kypsiksi. Lisää joukkoon muut ainekset ja tarkista maku.

Lämmitä maissitacot kuivalla paistinpannulla tai mikrossa. Tarjoile ne kasvistäytteen ja fetajuuston kera.

© Copyright - Rasilainen