Mittaa jauhot ja suola leivontakulhoon, lisää pehmeä voi. Nypi voi sormin jauhojen joukkoon, jotta saat murumaisen taikinan. Lisää vesi ja sekoita nopeasti tasaiseksi vaivaamatta. Peitä kulho tuorekelmulla ja laita jääkaappiin tekeytymään 30 minuutiksi. Pese ja kuutioi purjo ja paprikat. Valuta hapankaali. Sekoita ruokakerma, crème fraiche, kananmunat, juustoraaste ja mausteet keskenään. Painele taikina matalan piirasvuoan pohjalle ja reunoille. Paista pohjaa 200 asteisessa uunissa noin 15 minuutin ajan. Levitä puolikypsälle pohjalle kinkku, hapankaali, purjo ja paprika. Kaada päälle kermamunaseos ja jatka paistamista noin 30 minuuttia, kunnes piirakka on hyytynyt ja saanut väriä. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
Resepti: Zuffeli