Tee ensin majoneesit. Sekoita wasabi, inkivääri ja shiracha omiksi majoneeseikseen. Laita ne jääkaappiin odottamaan. Varaa kaikki ainekset kippoihin valmiiksi ennen tarjoilua. Lämmitä grilli tai paistinpannu kuumaksi. Grillaa sämpylät, nakit ja lohi. Kokoa hodarit tai syöjät voivat itsekin rakentaa kukin omansa.
Japanilaiset hodarit eli japadogs hapankaalilla 3 tavalla
- À la Jouni Toivanen -
Ainekset 12 hodariin
- 12 kpl hodarisämpylöitä
Täyte 1
- 4 kpl hodarinakkeja
- 100 g majoneesia
- 1 tl wasabitahnaa
- 100 g Rasilaisen valkosipulihapankaalia
- 100 g paahdettua sipulia
Täyte 2
- 300 g ruodotonta lohifileetä
- 100 g majoneesia
- 1 tl raastettua inkivääriä
- 100 g Rasilaisen inkivääri-kurkumahapankaalia
- 1 arkki norilevää
Täyte 3
- 200 g katkarapuja
- 100 g majoneesia
- 1 tl shirachaa
- 100 g Rasilaisen perinteistä hapankaalia
Lisäksi
- 2 rkl paahdettuja seesaminsiemeniä
- 2 kpl punaisia chilejä hienonnettuna
- 1 ruukullinen korianteria