- Jos katkaravut ovat pakasteesta, sulata ne. Kuori ja hienonna valkosipulin kynnet.
- Laita tilkka öljyä pannulle ja kuullota gochujang tahnaa ja valkosipuleita.
- Lisää samalle kuumalle pannulle katkaravut. Paista noin 2min/puoli, mikäli ne ovat raakoja. Jos ne ovat esikypsennettyjä, ruskista vain. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Lämmitä tortillat mikrossa noin 15 sekuntia.
- Kokoa tortillat kimchillä, katkaravuilla, ranskankermalla ja korianterilla. Purskauta päälle vielä hieman limen mehua.
Fuusioruokaa parhaimmillaan. Kimchi-katkaraputortillat saavat korealaisen vivahteen Rasilaisen Hapiskimchistä ja korealaisella chilitahnalla maustetuista katkaravuista. Helpot tortillat sopivat esimerkiksi mukaan otettaviksi eväiksi tai lounaaksi.