Kimchi-tofu ramenkeitto

- À la Serko Rantanen -

Ainekset 4:lle

  • 200 g ramen-nuudeleita keitettyinä kypsiksi vedessä
  • 6 dl kasvis-/sienilientä (löytyy valmiina hyvinvarustetuista kaupoista)
  • 1 pkt tofua (esim. Jalotofu)
  • 2 kpl kevätsipulia
  • kourallinen sieniä (esimerkiksi siitake)
  • 2-3 rkl soijakastiketta
  • 4 rkl vedessä liotettua merilevää
  • 1 prk Rasilaisen kimchiä
  • 2 luomu-kananmunaa (keitä löysäksi noin 5-6 minuuttia)
  • muutama oksa korianteria

Ohjeet

Leikkaa tofu 2 cm kuutioksi. Leikkaa kevätsipuli n. 1 cm paloiksi, samoin sienet. Paista tofu ja kasvikset öljyssä paistinpannulla. Lisää lopuksi pannulle vielä merilevä sekä kimchi ja lämmitä. Jaa kasvikset neljään keittokulhoon. Lisää kulhoihin myös nuudelit. Kiehauta liemi ja soija, ja kaada kuumana kulhoihin. Viimeistele keitot puolikkaalla kanamunalla ja yrteillä.

© Copyright - Rasilainen