Korealainen Porsaanlihakeitto eli Kimchi Jjigae

Ainekset

  • 300 g porsaankylkeä
  • 400 g Rasilaisen Hapiskimchiä
  • 8 dl vettä
  • 250 g Maustamatonta Tofua
  • 1 kpl Sipuli
  • 3 kpl Valkosipulin kynttä
  • ½ tl Inkivääriä raastettuna
  • 1 rkl Kalakastiketta
  • 1 rkl Soijakastiketta
  • 1 rkl Seesamiöljyä
  • 2 tl Chilitahnaa (oman maun mukaan)
  • ½ rkl Ruokosokeria
  • 2 kpl Kanafondia tai Kanaliemikuutiota
  • Kevätsipulia
  • Tuoretta Chiliä

Ohjeet

Viipaloi porsaankylki sopiviksi annospaloiksi.

Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Ruskista liha padassa.

Lisää Hapiskimchi lihan sekaan ja jatka paistamista muutaman minuutin ajan.

Lisää sipulit, sokeri, öljy, kastikkeet, kuuma vesi ja kanafondi.

Sekoita ja anna hautua 15 minuuttia hiljalleen kiehuen.

Viipaloi tofu ja lisää ne myös keittoon.

Hauduta vielä 10 minuuttia.

Pilko kevätsipuli sekä chili pieniksi renkaiksi.

Lisää keittoon ennen tarjoilua.

Resepti: Jouni Rask

© Copyright - Rasilainen