Kuori ja halkaise punasipulit. Leikkaa sipulit sen jälkeen ohuiksi ”veneiksi”.
Kiehauta vesi, sokeri ja valkoviinietikka ja kaada pikkelöintiliemi sipulien päälle. Anna pikkelin jäähtyä ja maustua muutama tunti ennen käyttöä.
Makkaramix Hapiskimchi-perunasalaatilla
- À la Serko Rantanen -
Ainekset 4:lle
Hapiskimchiperunasalaatti
- 8 isoa keitettyä perunaa
- 2 kpl keitettyjä kananmunia
- 2 rkl kapriksia valutettuna
- ½ dl pikkelöityä punasipulia
- 150 g Hapiskimchiä
- ½ dl majoneesia
- 1 rkl makeaa sinappia
- 1 tl vaaleaa etikkaa
- 2 rkl hienonnettua ruohosipulia
- muutama lehtipersiljan oksa
- suolaa
- mustapippuria
Pikkelöity punasipuli
- 2 punasipulia
- 1 rkl valkoviinietikka
- 2 rkl sokeria
- 2 rkl vettä
Erilaisia makkaroita, kuten:
- 200 g raaka chorizoa
- 200 g bratwurstia
- 200 g Huberin huilua
Ohjeet
Pikkelöity punasipuli
Hapiskimchiperunasalaatti
Kuutioi perunat ja kananmunat. Sekoita kaikki perunasalaatin ainekset ja anna niiden maustua kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.
Makkarat
Paista kaikki makkarat joko uunissa, pannulla tai grillissä. Chorizo tulee pannulla kaikkein parhaimmaksi 😊.