Pähkinäinen päärynä-kaalisalaatti

Ainekset

  • Kiinankaalia
  • 1 kpl ruukkulehtikaalia
  • 150 g Rasilaisen hapankaalia
  • 70 g saksanpähkinää
  • 1 iso päärynä
  • 1 rkl hunajaa
  • Parmesanjuustoa
  • (broiler-kuutioita)

Ohjeet

Pilko päärynä sopiviksi paloiksi. Paahda pähkinöitä pannulla, jotta saat aromit esiin. Laita pähkinät sivuun ja laita pannulle nokare voita. Lisää voin sekaan hunaja, ja karamellisoi päärynäpaloja muutama minuutti. Nosta ne sitten jäähtymään sillä välin, kun leikkaat kaalit/salaatit sopivaksi silpuksi. Lisää hapankaali, päärynät ja pähkinät, ja halutessasi broilerikuutiot. Ripottele päälle parmesanjuustoa. Etenkin lihaisana versiona herkullinen ruokasalaatti, mutta myös lisukkeena toimii hienosti.

Resepti: Minnamari Uttula

© Copyright - Rasilainen