Porkkanahapankaaliveneet

Ainesosat

  • Noin 350 g jauhelihaa
  • 1,5-2 dl Rasilaisen porkkanaista salaattia
  • 2 tl jauhelihamaustetta
  • 1 tl mustapippuria
  • Ripaus chilijauhetta
  • Puoli pakettia Viherpippuri Koskenlaskijaa
  • 2-3 kesäkurpitsaa
  • Ripaus suolaa
  • Juustoraastetta pinnalle

Valmistusohjeet

Koverra kesäkurpitsoihin syvennykset. Laita niihin pieni ripaus suolaa. Ruskista jauheliha. Lisää joukkoon kesäkurpitsasta poistetut sisukset ja mausteet. Sekoita hyvin. Täytä kesäkurpitsaveneet jauhelihatäytteellä ja Rasilaisen porkkanaisella salaatilla. Lisää juustoraastetta pinnalle. Paista uunissa, 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Resepti: Jaana Mälkönen

© Copyright - Rasilainen