Perunahapankaaliröstit

Ainesosat neljälle

  • 5 kpl keskikokoista perunaa karkeana raasteena (noin 500 g)
  • 150 g Rasilaisen valkosipulihapankaalia
  • 1 kpl sipuli karkeana raasteena
  • ½ tl mustapippuria rouhittuna
  • vajaa tl suolaa
  • 3 rkl voita

Valmistusohjeet

Sekoita kaikki ainekset raastamisen jälkeen nopeasti (vältät perunan tummumisen). Kaada seos voilla kuumennettuun pannuun. Kypsennä sekoitellen paistosta noin 10 minuuttia.

Kokoa rösti tiiviiksi kakuksi, painelle paistinlaudalla noin 1 cm:n paksuiseksi. Paista rapea ruskea pinta ja käännä kannen tai lautasen avulla rösti toisen puolen paistamiseksi. Voit paistaa röstin myös pikkulettupannulla kypsiksi ”pikkulettusiksi” ja lisätä lämpöä lopuksi, saadaksesi kauniin paistopinnan.

Tarjoile kalan tai liharuoan kera.

© Copyright - Rasilainen