Reuben-leivät Hapiskimchillä tai hapankaalilla

- À la Serko Rantanen -

Ainekset 4:lle

  • 8 viipaletta lähileipomon vaaleaa leipää (hapanjuurileipä on paras)
  • 1 rasia Hapiskimchiä tai hapankaalia
  • 300 g pippurihärkää (tai muuta pastramilihaa)
  • 4 viipaletta juustoa (esim. gryere)
  • 1 dl majoneesia
  • 3 rkl ryytisinappia
  • 1 rkl hunajaa
  • ½ sitruunan mehu

Ohjeet

Sekoita kulhossa majoneesi, sinappi, hunaja ja sitruuna. Paahda leivät joko paahtimessa tai kuivalla pannulla. Levitä leipien sisäpintaan majoneesia. Laita Hapiskimchi tai hapankaali ns. sandwichien alimmaksi eli puoleen leivistä (4 kpl leipäviipaleita). Asettele sen päälle useampi kerros paahtopaistia sekä juusto. Laita leivän kansi päälle ja paina kevyesti, jotta asettuu. Lämmitä kevyesti uunissa 160 asteessa noin 5 minuuttia.

© Copyright - Rasilainen