Leikkaa ribsit pienempiin annospaloihin. Grillaa ne avotulella, johon on lisätty pieni määrä savustuspuruja. Kaasugrillilläkin lihan valmistus onnistuu, mutta savun maku jää silloin pieneksi.
Grillaa ribsejä, kunnes ne ovat lämpimiä ja mureita. Mausta liha suolalla ja paprikajauheella. Sekoita öljy ja hunaja ja valele liha seoksella kauttaaltaan grillauksen jälkeen.
Halkaise paprikat ja poista niistä kannat, siemenet ja kitkerä valkoinen osa. Kuori ja leikkaa sipuli pienemmäksi.
Asettele paprikat uunipellille tai -vuokaan kuoripuoli ylöspäin. Heitä joukkoon myös sipulit. Kaada paprikoiden päälle oliiviöljyä tasaisesti ja paahda paprikoita 225-asteisessa uunissa n. 25-30 min.
Paprikat saavat mennä aika mustiksi. Laita paprikat lopuksi kutteriin kimchin kanssa ja aja ne pyreeksi. Nauti pyree ribsien ja haluamasi lisukkeen kera.