Syksyinen kimchi-kanapata

- À la Serko Rantanen -

Ainekset 4:lle

  • 600 g kanan paistileikettä tai -suikaleita
  • 1 paprika
  • 2 porkkanaa
  • 1 keltasipuli
  • 1 pieni kukkakaali
  • 6 dl kanalientä
  • 1 rs Rasilaisen kimchiä
  • 1/2 rs Rasilaisen Hapiskimchiä
  • 2 rkl soijakastiketta
  • muutama oksa korianteria
  • muutama oksa lehtipersiljaa
  • öljyä paistamiseen

Ohjeet

Kuumenna öljy kattilassa tai valurautapadassa. Ruskista kanat. Leikkaa paprika kuutioiksi. Kuori ja leikkaa porkkana noin 2 cm paloiksi, hienonna sipuli ja leikkaa kukkakaali nupuiksi. Lisää kanojen joukkoon kaikki muut kasvikset paitsi kukkakaali, ja paista kevyesti. Lisää joukkoon kanaliemi ja soija ja hauduttele n. 30 min kevyellä lämmöllä kannen alla. Lisää joukkoon kukkakaali ja kimchi/hapiskimchi ja hauduta pataa vielä kannen alla ilman lämpöä noin 10 minuuttia. Viimeistele yrteillä ja sitruunanmehulla ja tarjoile esimerkiksi keitetyn riisin tai nuudelien kanssa.

© Copyright - Rasilainen