Thai wok à la Rasilainen

- À la Jouni Toivanen -

Ainesosat - Resepti 4-6:lle

  • 2 rkl öljyä
  • 3 tl currytahnaa
  • 100 g munanuudeleita
  • 400 g broilerisuikaleita (naturel)
  • 400 g Rasilaisen valkosipulihapankaalia tai perinteistä hapankaalia hyvin valutettuna
  • 200 g wok-vihanneksia makusi mukaan
  • 400 ml kookosmaitoa
  • 2 tl ruokosokeria
  • 1 kpl limen mehu
  • 1 rkl kalakastiketta
  • 1 ruukku korianteria hienonnettuna
  • (tuoretta chiliä)
  • (cashewpähkinää)

Valmistusohjeet

Keitä nuudelit ohjeen mukaan ja laita sivuun. Kuumenna pannu ja lisää currytahna, sekoita hetki mausteen esiintuomiseksi. Lisää broilerit pannulle, ruskista ja siirrä syrjään. Paista kaali ja lopuksi wok-vihannekset. Kokoa kaikki ainekset yhteen, lisää kookosmaito, loput mausteet ja halutessasi sokeri. Sekoita varovasti, anna kiehahtaa ja tarjoile heti. Lisää halutessasi joukkoon tuoretta chiliä ja/tai cashewpähkinöitä.

© Copyright - Rasilainen