Vihreä hapankaalihummus

- À la Foodbytwins -

Ainekset

  • 1 purkki kikherneitä
  • 1 dl Rasilaisen hapankaalia
  • 1/2 avokado
  • kourallinen babypinaattia
  • kourallinen lehtipersiljaa
  • 1/2 dl oliiviöljyä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 rkl sitruunan mehua
  • ripaus suolaa
  • 1/2 tl jeeraa eli juustokuminaa

Tarjoiluun

  • lehtipersiljaa
  • tilliä
  • 1/2 kurkku
  • 1 porkkana
  • oliiviöljyä

Ohjeet

Valuta ja huuhtele kikherneet. Lisää hummuksen aineet tehosekoittimeen tai kulhoon. Sekoita ainekset tasaiseksi tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella, kunnes koostumus on kermainen ja pehmeä. Laita hummus tarjoiluastiaan ja lorauta päälle oliiviöljyä. Koristele tuoreilla yrteillä.

Vihreä hapankaalihummus on kermainen, maukas ja täynnä tuoreita yrttejä sekä kasviksia. Tämä vihreä hummus-resepti sopii esimerkiksi dipattavaksi kasvisten ja vihannesten kanssa tai herkullisen mezen lisukkeeksi. Resepti sisältää muun muassa babypinaattia, avokadoa, hapankaalta ja persiljaa.

Tämä vihreä hapankaalihummus on vegaaninen, maidoton ja gluteeniton.

© Copyright - Rasilainen