Katkarapunuudelit hapankaalilla

Ainesosat neljälle

  • 100 g nuudeleita
  • 200 g Rasilaisen purjohapankaalia tai hapankaalia valutettuna
  • 100 g silputtua sipulia
  • 2 kpl valkosipulinkynsiä puserrettuna
  • 2 tl currya
  • 400 g katkarapuja
  • 150 g crème fraichea tai smetanaa
  • ½ tl mustapippuria rouhittuna
  • (1 rkl sokeria)
  • ½ tl suolaa

Valmistusohjeet

Keitä nuudelit ohjeen mukaan ja leikkaa ne lyhyemmiksi vetäytymisen jälkeen. Paista nuudelien kiehuessa curry/öljyseosta hetki, lisää silputtu sipuli sekä murskattu valkosipuli ja kuullota.

Nosta hapankaali pannuun ja paista. Lisää lopuksi nuudelit, katkaravut sekä crème fraiche. Mausta mustapippurilla ja suolalla (tarkista rapujen suola, jotta et käytä liikaa suolaa).

Kuumenna, mutta varo keittämästä, etteivät katkaravut sitkisty. Halutessasi voit lisätä sokerin pehmentämään makua.

© Copyright - Rasilainen