Punajuuri-hapankaalipaistos fetajuustolla höystettynä

Ainekset

  • 800 g punajuurta
  • 200 g Rasilaisen hapankaalia
  • 200 g fetajuustoa
  • 2,5 dl Pippuripekka-ruokakermaa
  • 1 tl kuivattua rakuunaa
  • ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria

Ohjeet

Keitä punajuuret kypsiksi runsaassa vedessä. Kaada keitinvesivesi pois ja huuhdo punajuuret kylmällä vedellä. Kuori punajuuret ja raasta karkeaksi raasteeksi. Murskaa fetajuusto pieniksi paloiksi. Sekoita keskenään punajuuriraaste, hapankaali, fetajuusto, ruokakerma ja mausteet. Kaada seos uunivuokaan ja lisää halutessasi koristeeksi murskattua fetajuustoa. Paista 200 asteessa noin 35 minuuttia.

Nauti lihan, makkaran tai riistan lisukkeena.

© Copyright - Rasilainen